|


1

Tusdata Azerbaycan’da sadece Elit Academy ile mi çalışacak?

Tusdata Azerbaycan’da sadece Elit Academy firmasına eğitmen ve yayın desteği sağlayacaktır. Tusdata Elit Academy iş birliği ile yapılan anlaşmada Tusdata sadece hoca ve not desteği sağlamakla yükümlüdür.
Tusdata’nın Offline ve kamp uygulamaları ile ilgili bir taahhüdü yoktur.

2

Tusdata bir iki haftadan sonra Azerbaycan’a gelmeyeceğini söylüyorlar…

Bu ifade kesinlikle doğru olmayan bir ifadedir. Tusdata Mayıs –Temmuz 2014 tarihlerini kapsayan 2014 Yaz dönemi ile Ekim 2014 – Mart 2015 tarihlerini kapsayan 2015 Kış döneminin sonuna kadar bu desteğini sürdürecektir.

3

Tusdata eskiden olduğu gibi yarım bırakıp gidecek diyorlar!…

Geçtiğimiz yıllarda Tusdata Azerbaycan’da Edulandiya isimli kurumla anlaştı ancak kurum Tusdata’ya taahhüt ettiği eğitmen ücretlerini ödememiştir. Tusdata buna rağmen marka ve kurum imajının zedelenmemesi, Azerbaycan’daki kursiyerlerin mağdur olmaması için eğitmen ücretlerini karşılayarak dönemini tamamlamıştır. Bahsi geçen ikinci dönemde ise bir kurum Tusdata ile anlaşmadan, sözleşme imzalamadan kendi kendine Tusdata’nın görsellerini ve markasını kullanarak bir çalışma yapmıştır. Bu olay tamamen bizim dışımızda gelişmiştir ve bahsi geçen bu kurumda eğitim hiç başlamamıştır. Sonuç olarak bugüne kadar TUSDATA hiçbir eğitim dönemini yarım bırakmamıştır..

4

Tusdata Azerbaycan’a iyi eğitmenlerini göndermeyeceğini söylüyorlar…

Tusdata’da 2. Sınıf eğitmen-perifere gönderilen eğitmen adı altından hiçbir eğitmeni yoktur. Tus sektöründe rekabetin en yoğun olduğu ve hata kabul etmeyen iller Ankara, İstanbul, ve İzmir’dir. Tusdata, Türkiyenin diğer bütün şubelerinde bu üç ile derse giren öğretmenler gitmektedir. Elit Academy’e de bu üç ilde derse giren eğitmenlerini gönderecektir.

5

Yayınlarınızı Azerbaycan’da nasıl alabiliriz?

Elit Academy Tusdata’nın yayınlarını satan Azerbaycan’daki tek kuruluştur. Tusdata yayınlarının en son baskılarını ve en güncel halinin sadece Elit Academy’den alabilirsiniz.

6

Tusdata’nın idarecilerinden kimseyi Bakü’de görebilecek miyiz?

Eylül’ün ikinci haftası Tusdata Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK Elit Academy’de kursiyerlerle bir araya gelecek, STS ve TUS hakkında bir söyleşi yaparak tecrübelerini paylaşacaktır.

7

Vaka kampı ve Tus kampına katılım şartları nasıl olacak?

Türkiye’de ki mevcut dönem kursiyerlerimiz ile aynı şartlar ve ücretler geçerli olacaktır.