|


Eylül 2004 TUS kampına katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2004 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Bu kamp gerçekten TUS’a emek vererek hazırlanan ve son 15 gün içinde tüm önemli yerleri tekrar etmek isteyenler için çok güzel bir fırsat; tam olarak çalışamayan ve kendini sınava hazır hissetmeyen ama daha çok çalışma yapacaklar içinde bir yol gösterme en son bilgileri yakalama ve kendini yenileme imkanı sağlıyor. Herkese teşekkürler.

Dr. Timur YILDIRIM

Böyle çileli zor bir sınava ancak bu kadar eğlenceli hazırlanabilirim. TUS konusunda uzman hocaların özverileriyle profesyonel ortamda hazırlanıyorsunuz. Tabii motivasyon tekniklerini unutmamak lazım. Ne diyeyim hem eğlenmek hem de ders çalışmak istiyorsanız mutlaka katılın. Merak etmeyin tüm konular yetişiyor.

Dr. Fazilet SİVRİ

Bu kadar kısa bir zamanda bu kadar bilgiyi bir arada bulabileceğimi düşünmezken 16 günlük kamp tam anmalıyla mükemmeldi. Özetlemek gerekirse hem rahatladık, hem eğlendik, hem öğrendik. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler.

Dr. Hacer Ceren DEMİRCAN

 

Sınavdan önceki bu en önemli günleri değerlendirmenin en iyi yoluydu.

Dr. Guyem KOLBAŞI

 

5 günlük Vaka kampı ile TUSDATA ailesi ile tanıştım. 15 günlük TUS Kampına da gelmeye karar verdim ve gördüm ki ne kadar doğru bir karar vermişim. Burada olduğum sürece bu TUS Hazırlık Merkezine daha önce gelmediğim için kendime hep kızdım. Kısa sürede adapte oldum ve sonuç ne olursa olsun kendim için iyi birşey yapmamın huzurunu yaşadım. Bana bunu yaşatan TUSDATA ailesine binlerce teşekkürler.

Dr. Merih ALTINTAŞ

 

Bu kamp kesinlikle yaşanmalı, eğer motivasyon ihtiyacınız varsa, iyi bir tekrar istiyorsanız ve 16 gün hem eğlenip hem öğrenip sonunda da kazanmak istiyorsanız Kaçırmayın!…

Dr. Mahmut ACAR

 

İntern arkadaşlar ve profesyonel destek almak isteyen herkese bu adresin doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Ben hem dershaneye hem de kampa katıldığım için çok şanslı, mutlu ve doğru karar verdiğim için gururluyum. Umarım hocalarımız, dershane çalışanları ve kendi emeğimi boşa çıkarmam. emeği geçen herkese teşekkürler.

Dr. Figen ÖZTÜRK

 

Kesinlikle kampsız olmaz, son 15 gün başka bir şekilde geçirilmez.

Dr. Emine Sevcan ŞENOL

 

Olmazsa olmaz. TUS’u ciddiye alıyorsan, kazanmak değil istediğin yeri kazanmak istiyorsan gel.

Dr. Fatih SELVİ

 

Dershaneye gelmeden sadece kampa katıldım. İlk başlar karıştırıyordum. Çalışmam daha önce TUSDATA kitaplarındandı ama yeniliklerden haberdar değildim. 2002 mezunu olduğum için Literatürü takip edemedim ve çoğu soruyu sınavlarda eski sorulardaki yanlışlarla yanlış yaptığımı ve Panikten Test Tekniğine sahip olmadığım için kaybettiğimi anladım. Bu konuda bu kamptan çok şey öğrendim. Teşekkürler.

Dr. Bircan HIZLI

 

Öncelikle benim buraya gelmem için izin veren dünyalar güzeli kızıma ve sevgili eşime teşekkür ederek başlamak istiyorum. Hayatımda geçirdiğim çok güzel bir 16 gün yaşadım. Çok çalıştım ve çok yoruldum ama çok mutluyum. Evli olan ve çocuğu olan, çalışmak için bile çalışan anneyseniz, iş hanımı iseniz beni anlamalısınızdır. Herkese tavsiye ediyorum. Şimdiden Welcome to TUSDATA

Dr. Serap SIĞIZCI