|


Eylül 2004 TUS Sınavı – VAKA Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri

 

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2004 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Genel tekrar adına çok iyi oldu. Bu kadar sürede bu kadar soruyu daha verimli bir şekilde çalışmak veya okumak mümkün değil. Hocaların açıklamaları da sorunun akılda kalıcı hale gelmesine sebep oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kesinlikle öneririm.

Dr. Serpil KARAKOÇ BİLGİ

Bu programa herkesin katılmasını öneririm. Kendi durumumun ve konular, bilgi açısından ne konumda olduğumu değerlendirdim. Sorulara yaklaşım yeteneğimin geliştiğini düşünüyorum.

Dr. Ayşegül USTA

Belirli bir taban bilgiye sahip olan birisinin , beş günü bundan daha iyi değerlendirmesi imkansız. Buraya gelirken ilk vaka kampı olmasından dolayı bazı kaygılarım vardı ama ilk gün bunu kırdım ve güzel bir tempoyla beklediğimin daha iyisini yaptım.

Dr. Merih ALTINTAŞ

Vaka sorusu piyasadan bulup çalışmak çok zor. Ama burada sorular derli toplu ve zevkliydi. Biraz sıkışık ve hızlı geçti ama çok faydalandım.

Dr. Selvihan BEYSEL

Gerçekten çok faydalı, hatırlatıcı, öğretici bir program. Çalışılarak gidilirse çok daha faydalı olur. Bazal bir seviyede olmak gerekiyor. Verdiğim paranın karşılığını alıyorsun.

Dr. Mert KESKİNBORA

Yoğun ve faydalı bir program. Yorucu fakat insanı motive eden bir ortam olduğunu düşünüyorum. Başarmayı ve özellikle puanını yükseltmeyi düşünenler kesinlikle katılmalı.

Dr. Zerrin AŞÇI

Vakalar açısından iyi ve bazı hocalar gerçekten vakaları anlatırken en çok çıkabilecek soruların üzerinde iyice duruyor. Bu da akılda kalıcı oluyor.

Dr. Gülsüm KAHVECİ

Klinikten eksiği olanlar için kesinlikle çok faydalı. Soruyu muhakeme ayrı bir yetenekmiş bunu anladım.

Dr. Arzu GÖKDEMİR

Türkiye de her yerde şubeniz olmalı. Gidemeyenlere bir haksızlık. Böyle bir aktivasyona herkesin katılabilmesi için her yerde açılmalı diye düşünüyorum.

Dr. Nedim ÖZDEMİR