|


Eylül 2004 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri… 

 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Kendimi çok kötü hissettiğim, yeniden başlamak için çok enerjisiz olduğum bir dönemde bana destek olarak tekrar başlamamı sağlayan Eftal Bey’e ve Gökhan Bey’ e çok teşekkür ederim. Patoloji hiç bu kadar anlaşılabilir olmamıştı. İşini çok profesyonelce yapan bir kurum, daha önce görüştüğüm hiçbir hazırlık merkezi bu işi bu kadar profesyonelce başaramıyordu. Sınavdan 2 gün sonra profesyonel destek almaya karar verdiğimde sadece TUSDATA notlarının kaç soru cevapladığından ve öğrencilerinin başarı durumundan haberdardım. Ama hala eksiklikler var ve eminim tamamlanacaktır. Çünkü bu kadro sürekli çalışıyor ve kendini yeniliyor. Teşekkür ederim.

Dr. Şeyda ANDAÇ

 

Benim açımdan (uzmanlık sınavına uzun süreden beri hiç çalışmamış, hazırlanmamış) bir temel oluşturma konusunda çok faydalı oldu. Birçok kitap, kaynak, notlardan kurtulup tek bir veri tabanı oluşturdum. Bu da muhtemelen kazanmak için çok iyi bir seçimdi bunun için de bir bedeli hakettiniz. Teşekkür ederim.

Dr. Murat YAĞAN

 

Eğitimi ve kalitesi çok iyi. Gerçekten TUS’a TUS’u bilenlerle hazırlanmak istiyorsanız mükemmel bir hizmet veriyorlar. Çalışma temponuzun düşmesine hiç izin vermiyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Dr. Nihal İŞLEYEN

 

TUS gibi zor kazanılan kabus hale gelmiş sınavı halledebilecek olay haline getirmiş bir eğitim kadrosu. Bizim en az 3 tekrarla fark edebileceğimiz önemli kısımları uzman hocalar hazır söylüyorlardı. Sanki bizim yerimize çalışmışlardı.

Dr. Fazilet SİVRİ

 

Uzun yıllardır TUS’la işi olmayan bir hekim olarak, motivasyonumu arttırdığınız için teşekkürler. Hocalarıma saygılarımı sunuyorum.

Dr. Damla APAYDINTOKAÇ

 

 

TUSDATA’ ya gelmeden önce kitap ve kaynak yığınlarının arasında neye çalışacağıma kararsızdım. En azından neyi ne kadar önem vermem gerektiği konusunda büyük faydası oldu.

Dr. Özge ERTENER

 

TUSDATA ile daha düzenli bir çalışma sistemi elde ettim. Gereksiz bilgi yükünden sıyrılarak bende kalması gereken, öğrenmem gerekenleri aldım. Daha kalıcı bir anlatım sistemiyle anlatılan bilgiler kafamda şekillendi. Kesinlikle yükselen bir grafiğim oldu. Önceleri profesyonel destek olayına karşıydım ama gördüm ki gerçekten gerekli imiş.

Dr. Melike YAMAN

 

Artık TUS’u kazanmanın gereklerinden biri olan TUS’ a hazırlık merkezleri içinde sunduğu imkânlar açısından en zengin olan TUSDATA’ ya geldiğim için memnunum. TUS’ u kazanmayı kafasına koyan herkese faydalı olacağına inanıyorum.

Dr. Yücel MERSA

 

TUSDATA’ ya başlamadan önce bana çok şey katacağına düşünmüyordum. Ama çok yanılmışım. İmkânı olan herkese fazlasıyla tavsiye edeceğim. Sınavı anlamamıza, nasıl ders çalışmamız gerektiğine çok fazla yardımcı oldu TUSDATA.

Dr. Dilek ESEN

 

Gerek motivasyon gerekse bilgi desteği açısından çok yarar gördüm. TUSDATA’ ya gelmeden öncede tabi ki çalışıyordum ama çalışmalarımı bir sistematiğe oturtmamı ve daha az zamanda daha çok şey öğrenmemi sağladınız.

Dr. Güngör KIRMIZIGÜL

 

Ders çalışmak için motivasyon eksikliği olan düzenli çalışmayı unutmuş kişiler için iyi bir fırsat. Bence çoğumuzdaki eksiklik o tempoyu yakalayabilmek, TUSDATA’ nın bizlere verebileceği en güzel yardım bu. Ve bilgilerimizi çok iyi bilen-anlatan hocalarla yenilenmek. Ben kazanmak isteyen insanlara burada gerekenin verileceğine inanıyorum.

Dr. Serpil POYRAZOĞLU

 

En önemlisi TUS ruhuna sahip olmayı sağlıyorlar. Ayrıca sıcak ortam, her türlü sorunumuzla ilgileniyorlar. Notlar çok iyi. TUS’ u kazanamamak için hiçbir sebep yok.

Dr. Bülent CİVEKEN

 

Psikolojik desteğe çok önem veren bir kurum, zaten TUS sınavı bir psikolojik savaş. Bu anlamda doğru yerde olduğumu düşünüyorum.

Dr. Rahşan KARAOĞLANOĞLU

 

Motivasyona ve kursiyerin çalışmasını teşvik etmeye özen gösteren bir düzeni var. Bu konuda özellikle başarılı. Pek çok ders hocası konusunda ve Tus olayında çok başarılı ve çok faydalı.

Dr. Ebru TORUN

 

TUS’ un okulla ne kadar alakasız olduğunu görmek mi istiyorsunuz? O zaman TUSDATA’ ya gelin ve deneme amaçlı seminerlere konuk olun. Bu işin ne kadar ciddiye alınması gerektiğini göreceksiniz.

Dr. Hakan PARLAR

 

Ben hep profesyonel desteksiz olmaz derdim ve buraya gelerek bu hipotezimin doğru olduğunu anladım. TUSDATA gereksiz hamallık yapmamızı önlüyor. Birileri sizin için çalışıp analiz ediyor ve sadece gerekli bilgileri size veriyor. Bundan daha büyük bir kolaylık olabilir mi? Verilenleri tekrar etmek bize kalıyor.

Dr. Türkan KORAMAZ

 

Ders notları genel olarak çok iyi. Genel değerlendirirsek hocalarda iyi. Özellikle dahiliye, pediatri, anatomi, mikrobiyoloji ve genel cerrahi çok faydalıydı. Deneme sınavları gerçekten zorluyor, sorular çok kaliteli. TUSDATA her şeyiyle çok güzel.

Dr. Uğur TUNALI

 

TUSDATA’ da görevli herkesin saygısı ve ilgisi %100. Bu zorlu sınavımızda bize yalnız olmadığımızı hissettirdiniz. Endişelerimizi azalttınız. Çok geniş olan bilgi havuzunu bizim için TUS’ a yönelik çok güzel özetlediniz. Ve bize çalışmalarımızda yol ve yöntem gösterdiniz. Teşekkürler.

Dr. Nurcan GÜLER

 

TUSDATA bana “Nasıl çalışılır? Nereler çalışılır ve TUS nedir?” bunu öğretti. TUSDATA’ ya gelmekle iyi ettiğimi düşünüyorum. TUS çalışılacaksa mutlaka bu profesyonel destek alınmalı ve özel çalışma ile pekiştirilmeli.

Dr. Murat KOYUNCU

 

4 aydır TUS’ a çalışıyorum. Birdenbire 68 alıp K.Doğum kazanmama tabi ki yetmeyecek ama TUSDATA çalışmamda en büyük pay sahibi. O olmasaydı hala soru kitapları arasında boğuluyor olacaktım. Artık ufkum açıldı. Çok planlı ve düzenli bir çalışma dönemi geçirdim. TUSDATA olmasaydı bunu yapamazdım. İyi ki varsınız. Teşekkürler.

Dr. Yasemin UYSAL