|


Nisan 2005 TUS Sınavı – VAKA Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2005 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Motivasyon açısından ve beyninizin pasını silip çalışmaya başlamak için zamanlama ve yoğunluk olarak güzel bir kamp. “Durmuş bir arabayı iterek çalışmasını sağlamak istiyorsanız bu kampa katılın.”

Dr. Mehmet Erkan KAPLAN

 

Özellikle katılmalarını isterim. Motivasyonun düştüğü zamanda yapılan hızlı bir genel tekrar ani bir yükselişe neden oluyor.

Dr. Deniz TURAN


Bazı sorular çelişkili olsa da bir bütün olarak 6 gün bu kadar güzel değerlendirilebilir. TUS maratonunda son yarı tura girmeden çok güzel bir motivasyon bence. Sınavdan önce eksikliklerimizi görmek için güzel bir fırsat. Buraya sınava katkısı olsun ve kızıma söz verdiğim yeşil tren, pembe bebeği almak için yola çıkmıştım, ikisini de aldım ve geri döneceğim. Ben TUSDATA’ yı TUS’ a hazırlanan tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Dr. Serap SIĞIRCI


Çok önemli, verimli ve yol gösterici. Muhakkak herkes katılmalı ve değerlendirmeli bence, faydasını muhakkak göreceklerdir.

Dr. Mahmovel İSLEEM


Sınava 3 ay kala hem motivasyonu muhafaza etmek ve artırmak hem de eksikleri görme açısından yeterli, hocalar mükemmel.

Dr. Osman Yaşar IŞIKLI


Kısa sürede beş büyük dersi tekrar etmiş olursun. Sorularla hele vaka sorularıyla anlamadığını düşündüğün konuları daha iyi oturtursun. Vaka sorularında bizi tanıya götürecek ipuçlarını öğrenip gereksiz bilgi ve laf kalabalığından kurtulursunuz.

Dr. Ayşenur İNCİ


Klinik yaklaşımı bütün olarak ele alabilmek için çok önemli TUS’ da çok önemli bir yer kaplayan vaka sorularında bu doğru yaklaşımı öğrenmek için daha başarılı olunabilir.

Dr. Seda DURGUT


Dikkatsizce yapacağım yanlış soruların sayısını azaltacağına inanıyorum. Motivasyonu arttırıyor.

Dr. Mehtap GÖZÜM


Kısa bir sürede hızlı tekrar yapmış oluyoruz. Eksikliklerimizi görüyoruz, bu bakımdan bu kursun sınavdan 3 ay önce olması iyi. Motivasyonumuz ve kendimize olan güvenimiz NLP hocamız ve diğer hocalarımızın desteğiyle artıyor, belkide bu programın en iyi yönü budur.

Dr. Yasemin YILDIRIM


Bu kadar kısa sürede bu kadar soru çözme ve bakış açısı kazanmak için güzeldi. Ama konuları en azından bir kere bitirmiş olarak gelin.

İsminin yayınlanmamasını istemiş.


Sorular güzel ama bu hıza dayanabileceksen katıl :)) ve konulara çalışmamışsan boşuna gelme!..

Dr. Ömür TAŞÇIOĞLU

 

Genel olarak iyi, konuların genel tekrarını sağlıyor. Motivasyon anlamında da katkıları var.

Dr. Oya ORUÇ

 

Çok kısa sürede çok sayıda soruyla yüz-göz olacaksın. Sen bilmesen de veya öğrenmek istemesen de dinlemekle bir çok artıların olacak.

Dr. Serkan ÇORAKÇI

 

Anlatılacak dersleri çalışmayı bitirdiyseniz, çok güzel bir tekrar, hızlı yorumlama, konulara hakimiyet sağlayacaktır.

Dr. Filiz HARPUTLUOĞLU

 

Vaka sorularını artık kaçırma ihtimalin yok. Ortam, hocalar çok iyi…

Dr. Hacer Ceren DEMİRCAN