|


Eylül 2005 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…

 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Çok kaliteli, profesyonelce hazırlanmış notlar ve özenle seçilmiş hocalar. TUS için ideal hazırlık merkezi. Tüm yenilikleri yakalayıp derhal bizlere aktarıyorlar.

Dr. Sevdie İMAMOĞLU

Her şeyden önce TUSDATA’ ya gelmeden önceki TUS çalışmalarımın ne kadar amatörce olduğunun ve şu anki TUS’a bakışımın değiştiğini bilmenizi isterim. TUSDATA’ nın notlarıyla, hocalarıyla ve görevli personeliyle motivasyonumu çok arttırdığını hissediyorum. Bana TUS’u kazanabileceğimi hissettirdiği için TUSDATA’ ya teşekkürler.

Dr. Murat KAYA

 

Arkadaşlar;
TUS Hazırlık merkezlerine gelmek bir artı değil, bir zorunluluk. Profesyonel yardım şart. Üstelik motivasyon sorunu yaşayanlar için oldukça faydalı. Kayıt yaptırmayı düşünmeseniz bile gelin bir kere görün ortamı. İnsanlar neler yapıyor öğrenin. Bakış açınız değişecek.

Dr. Fatoş GENÇ

 

İyi niyetli ve özveriyle çalışan sıcak bir ortam. Motivasyonun kazanmada payı çok yüksek. İşin geri kalanı zaten bizim çabamıza kalıyor.

Dr. Şehavet TEZCAN

Başarmayı istiyor kendinize güveniyor, düzenli çalışıp hedefinize ulaşmak için doğru ve akıllı bir seçim TUSDATA. Bu seçimi yapıyorsanız kazanmaya herkesten daha yakınsınız.

Dr. Güzin ÖZTÜRK

 

Moral ve motivasyonu en üstte tutan bir anlayışla bütün personelin ve hocaların çalışması, aynı ortak amaca yönelik insanları buluşturduğu için TUSDATA’ ya teşekkür ediyorum.

Dr. İlker İTAL

TUSDATA kurumu; Sımsıcak bir aile ortamı. Bu ailenin üyeleri sadece TUS’ a hazırlananlar ve TUS’ a hazırlayanlardan oluşuyor. Kantinden tutunda sekretarya hizmetlerinden çok kıymetli hocalarına kadar sanki her kişi ayrı ayrı sizin TUS’a motive olmanız ve kazanmanız için elinden geleni yapıyor. Gerisi SADECE SİZE KALIYOR!…

Dr. Selen Bahçivan BEŞLİ

Sadece TUS için değil, Tıpta son gelişmeler ve genel bir tekrar açısından çok faydalı. Pratik hekimlik hayatında da faydalı oluyor. Bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim.

Dr. Muhammet KARACA