|


Nisan 2008 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…

 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Dershane yürümeyi bilenlere koşmayı öğretiyor ama asla “hadi çocuğum ayağını kaldır..hah işte şimdi adım attın” demiyor. Evet, iyi bir yol gösterici nereye nasıl çalışacağın konusunda ipucu veriyor ama eğer elini uzatmasan hiçbir anlamı olmuyor. ”Evet, ben varım” diyen bir hekim için “Sonuna kadar arkandayız” diyor dershane. Yani, yine her zamanki gibi iş kişinin kendinde bitiyor. Yardım isteyenler için dershane iyi bir tercih. İstemeyenlere de saygı duymak lazım.

Dr. Halide AYDIN 

TUS bir labirentse TUSDATA da bu labirentde yanlış yönlere sapmamızı engelleyen yön levhaları. Çıkışa ulaşmak için gereken levhaları takip etmek, koşmaya bile gerek yok.

Dr. Cumali ÖZAYABAKAN 

Ders notları ve iyi eğiticilerin mükemmel uyumu ancak bu kadar olur, tüm hizmetler mükemmeldi. Bize düşen sadece “çalışma” onu da biz yaparsak başarı kaçılmaz.

Dr. Gülcan KOPARAN 

Gerçekten çok yararlıydı. Tus hakkında yeterli bilgiye sahip hocalar mevcuttu, çalışma süresini daha kısalttı ve dersleri anlamak daha kolaylaştı.

Dr. Yasemin DOYDU

 

Bütün TUSDATA ailesine teşekkür ediyorum. Mükemmel bir kadro ve disiplin anlayışı ile bana çok yardımcı oldunuz. Hocalarımızın hepsi kusursuz ve mükemmel, aralarında sıralama bile yapamadım. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Dr. Ç. Burcu AÇIKGÖZ

 

En çok hoşuma giden şey; yeni çıkan veya değişikliğe uğrayan bilgilerin hocalar tarafından anında bize ulaştırılmasıydı. Gerçekten hocalarımız işini profesyonelce yapıyorlar. Teşekkürler.

Dr. Hikmet KOÇER

 

Dershaneye gelmek motivasyonumu arttırdı. Bilinçli çalışmamı sağladı. Derslerden çok yararlandım. Sorulara bakış açısı çok önemli imiş. Kadın doğum sorularını genelde yapamazdım, kadın doğumcu mantığını öğrenmek gerekiyormuş. Zamanımın çok verimli geçtiğini düşünüyorum.

Dr. Özlem YOLDAŞ

 

Fakültemizin ilk öğrencileri olduğumuz için üst sınıflardan ders notu alma şansımız yoktu. Bu yüzden 3. sınıftan itibaren ders notu olarak TUSDATA kitaplarını kullandım. Bence bu benim için çok büyük şans oldu. Çünkü kaynak olarak gerçekten Türkiye’nin en güzel Tıp Kitabı Kaynakları hazırlayan hocalarıma sonsuz teşekkürler.

Dr. Muhsin ELMAS

 

Belgeyi her yerde bulabiliriz ama TUS bambaşka az zamanda çok işler yapmak gerekir. Klinisyen bu konuda çok başarılı. Notlar TUS için kesinlikle yeterli. Neleri, nasıl çalışacağımı, ne zaman çalışacağımı TUSDATA sayesinde öğrendim. TUSDATA yol gösterdi bundan sonra benim başarım işin içine girecek.

Dr. Esin GÜNDOĞAN

 

Tusa hazırlanmayı kolaylaştırmak isteyen, neye ne kadar çalışacağını bilmeyen herkesin dershaneye uğraması lazım. Binlerce sayfanın arasında kaybolmak yerine TUS mantığına uygun çalışmak size hem süreden hem emekten kazandıracak. Fırsatı olan herkes profesyonel yardım almalı ki hedefine rahat ulaşsın.

Dr. Mahmut ERYOLTAY

 

Başka dershanelerin denemelerine de girdim, kitaplarından da okudum, soru kitaplarını da çözdüm. Tus işini en iyi yapan TUSDATA çıktı. Her doktor mutlaka bir dönem dershaneye gitmeli. Gereksiz çalışma yükünden kurtulmalı. Kusura bakmayın bunu da en iyi yapan TUSDATA. Maalesef bu konuda “tek” ler.

Dr. Ferhat ERENLER

 

Genel olarak bakıldığında; iyi hazırlanmış notlar, iyi hocalar, iyi bir motivasyon. Derslere girip iyi bir tekrar yaptıktan sonra kazanmak için geriye kalan tek şey inanç oluyor. Onun için de yalnız bırakılmıyorsunuz ve uzman bir NLP’ci istediğiniz her an yanı başınızda. Dolayısıyla kazanmamak için bahane kalmıyor ortada. Hoş bende kazanmadan kazanmış gibi davranıyorum ama asıl olan bu gayret ve inanç. Gerisi geliyor zaten. Kazanamasam bile bu benim çalışmayı aksatmamdan kaynaklanacaktır.

Dr. Esra TOPÇU

 

Benin 3. Tus sınavına girişim, 2. oldukça iyi yerler kazandım ama tatmin olmadığım için istifa ettim. Dershaneciliğe karşıydım, taki ilk sınavımdan önce Tus kampınıza katılana kadar, evet kazandım 65 puan aldım daha sonra 64 puan ve 3. kez girişimde de bu sebeple sizin hızlandırılmış kursunuzu tercih ettim.

Dr. Tuğçe HÜRKAL

 

 

6 yıl önce mezun oldum ve bu arada TUS’a yönelik hiçbir çalışmam olmadı. Ama sınavı beynimden de çıkaramadım. Çalışmaya karar verdiğimde profesyonel bir yardım ihtiyacı duydum. Kat etmem gereken yolda hız kazanmamı sağladığı için dershanenizden çok faydalandığımı söyleyebilirim. İki buçuk ay kadar kısa bir sürede ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum. Teşekkürler.

Dr. Ayşen GÖK

 

 

Ne kadar çalışsam da belli bir puanın üzerine çıkamıyorum diyen biri iseniz, hiç düşünmeden dershaneye kayıt yaptırın. Çok farklı açıdan TUS sınavına bakmış oluyorsunuz. En iyisini istiyorsanız da Tusdata tabii ki

Dr. Özkan AĞRALI

 

 

Gerçekten dört dörtlük bir organizasyon. Bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Hem TUS hem de gündelik hayatımızda çok şey öğrendiğime hocalarıma teşekkürler.

Dr. Serhan ÇİMEN

 

İnanıyorum ki bu kadar notun üstesinden gelmek ve tamamına kuş bakışı yapabilmek dershaneye gelmeden çok zor olurdu. Sınava hazırlanmak ve motive olmak açısından dershanenin % 60 varan oranda işimi kolaylaştırdığını düşünüyorum. Bilginin ayıklanarak verildiğini bilmek ve yeniliklerden de haberdar olmak çok güven verici.

Dr. Hülya ETEKİN YÜKSEL

 

Tus’a bir disiplin içinde sınava kadar kopmadan çalışabilmek için dershane çok önemli. Dersleri kaçırmadan ve düzenli çalışan herkes kazanabilir. Herhalde bu notlar ve hocalarla bende kazanabilirim. Hocaların hemen hemen hepsi çok sevimli ve iyiler işlerinin uzmanı olmalarına rağmen kompleksli olmayıp alçak gönüllü olmaları çok mutlu etti.

Dr. Arzu KARADENİZ

 

Tus bizim canımız
Umarız kazanırız
Sıkılmayıp yılmayız
Daha çok çalışırız
Ayaktayız yıkılmayız
Tusu kazanmak için
Artık Tusdataylayız

Dr. Asiye GÜLTEKİN