|


Eylül 2008 TUS kampına katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2008 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Son 20 gün benim gibi strese girip evde çalışamayacağına inanan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum sınavın yaklaştığını bile anlayamıyorsunuz taa ki pazar sabahı kalkana kadar tüm hocalarımıza sonsuz teşekkürler.

Dr. Gülhan Bozoklu

Son 20 günü bu kadar faydalı geçirebileceğimi hiç düşünmemiştim bu kadar stresli bir dönemi bize bu kadar rahat verimli ve kendine güven dolu geçirmemizi sağlayan hocalarımıza ve diğer tüm Tusdata ekibine teşekkürler.

Dr. Gönül Zeren

Bu tempoyu zindeliği ve verimliliği kendi başıma asla yakalamazdım sınav öncesi stresten ne yapacağını bilmeyen ben muhtemelen evde olsaydım çoktan ders çalışmayı bırakmıştım burada heyecandan uzak dopdolu günler geçirdik. Sadece bunu düşünmek bile gücümü kendime güvenimi artırıyor.

Dr. Gökşen Derya Reis

Tus kampına biraz tereddütlü geldim açıkçası çok yoğun bir program kaldıramayıp daha çok strese gireceğimi düşünüyordum fakat Tusdata çok profesyonel bir program organize etmiş. Hem eğitim açısından hem de ekip olarak şimdi sınava kendimi daha hazır hissediyorum benim gibi bu stresi yaşayan ve emek veren 600 kişinin olması beni motive etti ve yalnız olmadığımı hissettim

Dr. Esra Erdem

Bu kadar kısa sürede bu kadar verimli şekilde tekrar etmeyi kendim başaramazdım hem ders çalışıp hem de sosyal bir ortama girmek her sınav öncesi yaşadığım stresi bu sefer yaşamamamı sağlandı. Bu sefer kazanacağıma inanıyorum Tusdata’ya teşekkürler.

Dr. Sezin Yüce

Bu sınavda istediğim yeri kazanabilir miyim bilmiyorum ama yine de bu son dönemde kampa katılmaktan dolayı doğru bir iş yaptığıma inanıyorum çünkü çalışma disiplini motivasyon inanç ve hırs kazandım hiç değilse evde olmuş olsam bu kadar saat başında bile olmazdım dersin.

Dr. Sevcan Bilen

Buraya gelmeseydim daha çok ders çalışırdım evdeyken daha çok çalışırdım fakat önüne geçemeyeceğim ve çalışmama engel olacak şey stres ve motivasyon eksikliği olacak stresten çalışamayacaktım iyi ki gelmişim sadece motive olmadım sadece stresten uzaklaşmadım sadece profesyonel yardım almakla kalmadım çok eğlendim yeni dostlarımda oldu. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun teşekkürler.

Dr. Serdar Çulcu

Tabi çok profesyonel bir organizasyondu. Gelmeden önce tereddütlüydüm ama şimdi iyi ki gelmişim diyorum keşke daha hazırlıklı gelseydim o zaman süper performans geliştirebilecek bir kurs Tus’a hazırlanan herkese tavsiye ediyorum.

Dr. Sümeyra Alkış Koçtürk

Şu an başaracağıma %100 inanıyorum belki yanılacağım bilmiyorum ( umarım haklı çıkarım) ama sonuç ne olursa olsun bu son günler daha iyi geçirilemezdi.

Dr. Didem Demircioğlu

Herkese tavsiye ediyorum kaybedeceğiniz tek şey biraz para olacak ama çok faydalı olduğunu göreceksiniz.

Dr. Esra Oğuzcan

Son tekrar için hiç düşünmeden katılmalarını tavsiye ediyorum bundan daha iyi son vuruş olamaz en önemlisi sınav eksikliklerinizi bulmuş oluyorsunuz.

Dr. Canan Çokmel

Çalışmaya biraz geç başladığım için çok kazanabileceğimi düşünmüyorum ama bu kampa gelmek gerçekten bana çok faydalı oldu. Eğer kazanamazsan nisanda da gelmeyi düşünüyorum.

Dr. F. Gülçin Öztürk

Senelerdir Tus alanında çalışmaları olduğu için gerçekten sınavda nokta atışlar yapabilmemiz için bizleri çok profesyonelce yönlendirdiler. Kampa gelmeden önce sınavdan ümidimi kesmişken şu an kendime daha çok güveniyorum ve yapabileceğime inanıyorum yardımlarından dolayı tüm Tus Kampı ekibine teşekkür ediyorum.

Dr. Hikmet Nilşen Gökdemir

Tusun sadece bilgiye değil motivasyon ve konsantrasyonla kazanılacağı çok güzel bir şekilde anlatıyor son 20 günde hiç kimse evde bu şekilde hazırlanamaz motivasyonun düşmemesi için Tusdata ekibi elinden geleni yapıyor bu kamp sonrası kazanacağıma %100 eminim başka ne diyeyim.

Dr. Nur Elif Hancı

Günün erken saatlerinde başlayan dersler 19 gün boyunca yorucu bir şekilde devam etse de dersin sonunda araya çıkarken çalan müzikle adeta “uzak doğu ülkelerine tatile çıkıyor” coşkusuyla çıktım her araya artık yeter dediğim her anda muhteşem bir motivasyon veren ekip çevremde beliriyor son sıkıntılı günlerimi kamp ortamında en az sıkıntıyla geçirdim hep iyi şeyler düşünün fikrini bana öğreten Tusdata’ya teşekkür ederim herkesin “Ali Saati Hayallerinin” gerçekleşmesini diliyorum.

Dr. Esra Çetin

Son günlerimi burada geçirdiğim için çok memnunum gerçekten diğer Tus’a girecek arkadaşlarım sıkıldı ve artık verimli çalışmamaya başladılar ama ben Tus kampında sıkılmaya bile vakit bulamadım verimli günler geçirdiğime inanıyorum eylül Tus’da olmasa bile nisan Tus’da kesin kazanacağıma inanıyorum çünkü bu Tus’a sene içinde çok iyi hazırlanamamıştım ama burada en azından kendime güven kazandım teşekkür ederim.

Dr. Ayça Özbek

2007 Eylül Tus’unda 54, Nisan 2008 Tus’unda 63 puan aldım, şimdi 2008 Eylül dönemi Tusdata’yla 2. Tus Kampım kadın doğum istediğim için buraya 65 üstünde puan almak için geldim bunu burada bana yapacağımı hissettiren Tusdata ailesine teşekkür ederim son 20 günü riske atmamak için yapabilecek en güzel çalışma programı teşekkür ederim.

Dr. Serap Molaoğlu

Türkiye de herhangi bir üniversitenin tıp fakültesini bitirmiş herkesin Tus hakkında sahip olunması gereken her niteliği edinebileceği bir organizasyon her yönüyle mükemmel düşünülmüş herkese tavsiye ediyorum.

Dr. Çağatay Onar

Evde ya da kütüphanede körü körüne bütün notların neresini önemli neresi önemsiz her yerini çalışmaktansa bu kampta önemli ve sınav da çıkabilecek yerleri öğrenip çalışmak çok daha mantıklı

Dr. Sedat Eğriboyun

Zor olacağını biliyordum zaten zoru başarmak için geldim doğru yerde olduğumdan eminim son ay yapabilecek en iyi şey kampa gelmek sistemli bir şekilde ciddiyet içinde çalıştırıyorsunuz yorucu oluyor ama içim huzurlu çünkü yorulduğuma değdi evde geçirilecek stres dolu bir ay daha yorucu olmuştu hedefinize ulaşmak için profesyonel hizmete başvurun.

Dr. Hatice Tuzlalı

Son “Ali Saatine” katıldıktan sonra eve gitmeyi düşünürken dersten kopmuş durumda bulunuyorum her şeye rağmen bu dönemde Tus’u kazanmaya yetecek kadar bilgi öğrendiğime inanıyorum ve güvenim tam emeği geçen herkese teşekkür ediyorum geriye baktığımda elimden gelenin en iyisini yaptım diyebilmenin mutluluğu içinde ayrılıyorum gerisi Allah kerim.

Dr. Asliddin Ahmedali

Son 20 günü en iyi değerlendirmenin yolu iyi ki katılmışım.

Dr. Handan Yarkan

En az iki tekrar yapanlar için puanlarınızı yükseltmek için aylarınızın karşılığını almak için TUSDATA

Dr. MERT ŞAHİNOĞLU

Bu kadar kısa bir zamanda ne okusam nereyi çalışsam derken kampa gelmeye karar verdim. Tahmin edebileceğimden çok daha verimli geçen bir dönem oldu özellikle bu stresli dönemimizde yapılan nlp uygulamaları sayesinde sınava rahat sakin ve elimizden gelenin en iyisiyle girebiliyoruz. Teşekkürler her şey için

Dr. Fulya Özkurt Yarar

Son 19 günü daha iyi geçiremezdim çok yüksek düzeyde motivasyon sağlayıcı moral ve destek açısından çok değerli zamanlardı. Ali ile irtibat zamanlarını unutmayacağım hepinize teşekkür ederim.

Dr. Fatma Güzel

Son 3 haftada kendi başıma tüm konuları bu kadar etkili ve hızlı tekrar edemezdim hem hocalar hem notlar hem de diğer aktiviteler motivasyonumu yüksek tutmam da bana çok yardımcı oldu kampa başlarken hiçbir şey bilmediğimi hatırlamadığımı düşünüyordum ancak artık kazanabilecek kadar bilgim olduğunun farkına vardım sınav öncesi herkese önerebileceğim çok faydalı bir 3 hafta oldu.

Dr. Taylan Onur Yükselen