|


Eylül 2008 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2008 Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Tus’u düşünüyorsanız, geleceğinizi düşünüyorsanız Tusdata ailesine hoş geldiniz..

Dr. Önder KILIÇASLAN

Tus’u kazanmak için kendi kendine çırpınmaya gerek yok tek ihtiyacımız doğru yönlendirme doğru çalışma sistemi… Her şey için teşekkürler.

Dr. Emre ÇEVİK

Tusdata’ya gelmek öncelikle sınav için gerekli motivasyon kazanmamı sağladı. Ders çalışma programı belirlememe yardımcı oldu. En büyük katkısı notları satır satır ezberlemek yerine değil de tus sorularını daha kolay çözebileceğim gerekli ipuçları ve genel yaklaşımı kazandırması oldu. Her eğitmen hem tus hem hayat hakkında her zaman yardıma hazır.

Dr. Ayça Çeçen AKÇAY

Tus’a hazırlanmaya karar verdiğimde önce kendi kendime başarabileceğim kolay bir süreç gibi hissetmiştim ama biraz zaman geçtikten sonra anladım ki bu süreç o kadar basit değil tamamen kompleks bir süreç ve bu süreçte yalnız olmak çok sıkıcı ve zor öncelikle neyi çalışıp çalışmayacağımın ayrımını yapmak motivasyon sağlamak çalışma düzeni programı sağlamak için en doğru seçimi Tusdata’ya gelmeye karar vererek yaptığımı düşünüyorum.

Dr. Pertev Nihal YILDIRIM

Bence her zaman eleştirilere açık olmanız ve durumu düzeltmek için işinizi daha iyi yapmak için çaba harcamanız gerçekten süper

Dr. Songül AYTEN

Tus sınavı başlı başına bir rota ve taktik isteyen bir ekol tus sınavında yön göstermek ve kesinlikle neyi nasıl bilmeyi gerektiren her noktada Tusdata bu işin en profesyoneli….

Dr. İbrahim BEYDİLLİ

Tusdata en son textbooklar da çıkan bilgileri bizim için kolay anlaşılır ve özet biçimde hazırlıyor bu da Tus’a hazırlanmayı çok kolaylaştırıyor.

Dr. Sevin FARİZ

Gelin görün deneyin pişman olmayacaksınız?
( yazımı cidden yayınlayacak mısınız? )

Dr. Ali TAŞDEMİR

Tusdata gerek kaynakları gerekse hocaları ile Tus’a hazırlanan kendisine yeterli imkan ve destek sunulduğunda başarıya ulaşabileceğine inanan her hekime önerebileceğim bir kurum.

Dr. Ayşe İNANÖZ

Burası kesinlikle kendimi rahat hissettiğim bir yer özellikle sevdiğim hocalar geldiğinde çok eğlenceli hem de bilgi dolu verimli bir gün geçirmiş oluyorum öyle ki eve gittiğimde 12 dersten sonra bile kendimi hiç yorgun hissetmediğim günler oldu.

Dr. Leyla AKOĞLU

Güncel bilgilerin takip edilmesinde motivasyonun artırılmasında hangi kaynaktan nasıl ve nerelerine önem verileceğine tus da nelerden nasıl soru çıktığı çıkması muhtemel yerler soru çözme teknikleri üzerine çok faydasını gördüm.

Dr. Salih KUYUMCUOĞLU

İlk defa dershaneye geldim ve açıkçası beklediğimden faydalı geçti.

Dr. Mehmet AKDAĞ