|


Nisan 2009 TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

 Merhaba,

 

 Burada Nisan 2009 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Kampa katılmadan önce gerçekten çok tereddüttüm vardı. Çünkü kaynak değiştirmiş olacaktım eşimi bırakıp gelecektim ayrıca başarılı olup olmayacağımın da garantisi yoktu hâlla daha yok. Ama şuan kendime daha çok güveniyor ve kendimi şanslı hissediyorum ve hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisini verdim. Sonuç ne olursa olsun ben gerçekten şuan kendimi kazanmış hissediyorum.

Dr. Kübra Kevser GÜNEBAKMAZ

 

Aşırı stres yaşayıp evde ne yapacağını bilemeyen arkadaşlara öneririm. Burada günlerin nasıl geçtiğini anlamadım. Eftal hocamızın yapmış olduğu her türlü uygulamaya katıldım. Eğlenceli ve dinlendirici idi. Son dönemde daha iyi bir çalışma programı ancak bu şekilde planlana bileceğine inanıyorum.

Dr. Müge AKİZ

Son 20 günümü daha iyi değerlendiremezdim hem çalışma hem motivasyon açısından harika oldu benim için. Sınavda neler olur bilmem ama hayatımda bir daha hiçbir sınava bu kadar motive hazırlanamazdım herhalde.

Dr. Aslıhan METE YILDIRIM

Son 20 gün hiçbir yerde daha iyi değerlendirilemez. Evde çalışsaydım içimdeki sesleri dinlemekten konsantre olamayacaktım. Ama kampın ilk gününden son gününe kadar süper bir tempo ve motivasyona kendimi kaptırarak ve sürekli ileriye bakarak kendime yapabileceğim en büyük iyiliği yaptım. Sınav sonucu ne olur bilmiyorum ama içim çok rahat, çünkü ben son 20 günümü değerlendire bileceğim en iyi şekilde geçirdim. Kazanacağıma ilk kez inanıyorum…

Dr. Mustafa Tevfik BÜLBÜL

Ders çalışmaktan sıkıldıysanız ve son günlerde çalışamayacaksanız gidilebilecek en iyi yer. Hiç strese gerek yok gelip sadece dinlemek yeter.

Dr. Soysal BAŞ

Son ayı TUS’u düşünmeden bilgi edinilerek geçirilecek en iyi yer. Son ayımı bu kadar iyi değerlendirebileceğimi sanmıyordum. Kendime güvenim geldi. Çok güzel bir deneyimdi bana çok şey kattı herkese tavsiye ederim. Tus ne demek en iyi burada öğrenilir.

Dr. Esin ÖZTÜRKBAŞ

Çalışan bir hekim olarak son 20 günümü daha iyi değerlendiremezdim. Derslerin özetlenip önemli yerlerinin vurgulanması ve beraberinde çıkmış tus sorularının çözülmesi çok şey kattı. Teşekkürler…

Dr. Özden DURMUŞ

Kampa katılmadan internette birçok sitede forumları, kamp hakkında yorumları defalarca okuyarak kampa katılmaya karar verdim. Olumlu ve olumsuz birçok yönü olduğu yazılan kampın sınavı kazanmak isteyen herhangi birine olumsuz hiçbir etkisi olmadığını, bilakis % yüz verimle son ayı geçirme adına çok olumlu olduğunu söyleyebilirim. Hatta bence ülkemizin tüm pratisyen hekimlerinin de periyodik olarak böyle bir kampa katılması gerekir bence…

Dr. Murat APAN

Son dönemde yapılabilecek en iyi çalışma diyebilirim. Evde konsantrasyon problemi yaşayan biri olarak burada bütün gün ders dinlemek daha faydalı olarak bir son dönem geçirdim. Sınav için kopmadan ama çok stres yaşamadan, hem de iyi ve doğru zaman geçirerek sınava hazırlandım. NLP çalışmaları da benim kopmamı engelledi. Daha az stresli ve daha verimli bir dönemdi benim için…

Dr. Zehra Dilşat YILMAZ

Sınava az bir zaman kala motivasyonu yüksek tutmak hem çalışmak hem de kendine güvenini kaybetmemek için daha iyi bir yol olamazdı.

Dr. İpek KARCI

Tusdata kampı kesinlikle ama kesinlikle verdiği verim hiçbir şeyde alınamaz tam dersten kopunca karamsarlığa sürüklenince motivasyonlarıyla Tusdata Eftal Bey ve Sami Bey özellikle araya girip buna engel oluyor.

Dr. Süleyman GETER

Kampa gelmeden önce tereddüt yaşadım ancak 20 günde bu kadar kendim çalışamazdım ve etrafımda benim gibi Tusa çalışan yüzlerce kişi olması bu konuda yalnız olmadığımı hissettirdi

Dr. Esra ŞAHİN

Tusa gireceğimin ve Dr olduğumun farkına ben burada vardım bu profesyonel kamp için teşekkürler.

Dr. Halise YOLLI

Kesinlikle katılmaları gerekir evde olsam bu kadar olaya hâkim olamazdım eksik olan bilgiler yerine oturuyor bir arada olmak her şeyden daha iyi olur.

Dr. Nurullah ZARARSIZ

Çok iyi hazırlanamadım sınava ancak arkadaşlarımdan bilgi olarak bu dershaneyi seçtim ondan çok daha iyi faydalandığımı düşünüyorum 1,5 senede ne kadar çok yeni bilgi olmuş ne çok şey değişmiş meğer. Hiç başım ağrımadan stres olmadan çoğu şeyi öğrenebildim erken kalkmaya alıştım sağ olun her şey için.

Dr. Şükran TABANOĞLU

Ben başka bir dershanenin uzun dönem öğrencisiyim ve dershanenin kampına da gitmiştim geçen dönem, şimdi ise buradayım kesinlikle farklısınız.

Dr. Nadir CANBAZ