|


2019 KIŞ  DÖNEMİ İSTANBUL TUS KAMPINDAN GÖRÜNTÜLER

AYRINTILAR

 

KAMPANYA TARİHLERİ

FİYAT

01 Aralık 2019 – …Ocak 2020 5.500 TL

Kredi Kartına taksitli seçeneklerimiz için

Tel: 0312 418 44 68 / 128-129 Gsm: 0507 483 88 39 nolu

telefonla irtibata geçebilirsiniz.

TUS Kampımıza İstanbul dışından katılacak olan tüm meslektaşlarımızın konaklama ihtiyaçları anlaşmalı merkezlerce indirimli olarak sağlanmaktadır.

 

Merhaba;

TUS sınavına az bir süre kala Ankara, İstanbul ve İzmir' de son bir genel tekrar ve herhangi bir sebeple kursa katılamamış olanlar için de hızlı bir son dönem çalışması ve özel motivasyon teknikleri, NLP, kişisel gelişim ve mentörlük hizmetleri ile zenginleştirilmiş çok yoğun bir program yapılıyor.

Tıpta Uzmanlık sınavına hazırlıkta yeniliklerin öncüsü olan TUSDATA olarak her dönem İstanbul ve İstanbul'da yaptığımız TUS kampı motivasyon açısından olağanüstü canlı ve coşkulu, danışmanlık ve sınav performansı açısından faydalı, eğitim açısından da en üst düzeyde verimli geçti. Kampa katılanlar, Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama için pozitif düşüncelerle ayrılmışlardır. (Görüşleri okumak için tıklayınız)

Şimdi de geçmiş dönemlerden aldığımız güç ve tecrübenin ışığında programı gerekli gördüğümüz bazı değişikliklerle revize ederek daha güçlü ve daha verimli şekilde ANKARA, İSTANBUL ve İZMİR'de düzenliyoruz. Sizleri puanınızı katlayacağınız ve en önemli döneminizde maksimum verime ulaşacağınız son 24 günde kampımıza katılmaya ve fark atmaya davet ediyoruz.

Bilimsel toplantıların branş sırası, öncelik sırasına ve hoca durumuna göre ayarlanacak ve kampın ilk günü duyurulacaktır.Toplantılar sabah 08:15' den akşam ders bitimine kadar devam edecektir. Ders bitiminden sonra opsiyonel olarak motivasyon, NLP ve danışmanlık hizmetleri verilecektir.

Materyaller: Tüm katılımcılara kampın ilk günü her branş için hazırlanan özel notlar verilecektir.

 

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

 

TUSDATA Editörleri tarafından verilecek olan aktif danışmanlık hizmetleri ile TUS sınavına tam hazır hale geleceksiniz.

Özellikle;

Soru çözme teknikleri,

Şıkları analiz etme,

TUS sorularının nasıl hazırlandığına dair çok faydalı bilgiler,

Özel hafıza teknikleri,TUS soruları detaylı istatistikleri toplu ve bireysel görüşmelerle size verilmektedir.

 

MENTÖRLÜK HİZMETLERİ

 

TUS sınavına hazırlanmada büyük öneme sahip olan psikolojik destek hizmetleri kapsamında programımızı renklendiriyoruz. NLP uzmanlarımız ve mentörlerimiz bir takım uygulamalar yapacaklardır. Tamamı bilimsel temellere dayanan bu uygulamalar sonucu; özgüven çapaları (anchor) ile kendinize güven içerisinde sınava hazırlanacaksınız.

Trans uygulamaları ile gevşeme egzersizleri yaparak 10 saatlik dersin sonunda bile kendinizi dinlenmiş ve çalışmaya hazır hissedeceksiniz.

Özel tekniklerle hayal ve hedeflerinizi elinizle tutacak, gözünüzle görecek kadar net hissedecek ve hedefinize kilitleneceksiniz.

Motivasyonunuz en üst düzeyde devam edecek.

Özel tekniklerle sınav kaygısı ile baş edebileceksiniz ve kurs boyunca dinlediğiniz bilgileri sınav esnasında beyninizin derinliklerinden geri çağırabilme uygulamaları yapacaksınız.

Negatif duygu durumuna düştüğünüzde ya da demotive olduğunuzda bu durumdan kurtulma alıştırmaları yapacaksınız.

Sınava kendinizi hazır hissedeceksiniz.

Sınav kaygısı ile baş edebileceksiniz.

Verimli bir sınav günü yaşayacaksınız.

 

Önceki Kamplara Katılan KURSİYER GÖRÜŞLERİ

 

Bizim için görüşleriniz önemlidir. Her geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde yaptığımız anketler sonucu oluşan kursiyer görüşleri köşemiz hizmetinizde. Görüşler için tıklayınız...

 

KONAKLAMA SEÇENEKLERİ

 

Kampımıza İSTANBUL dışından katılan tüm meslektaşlarımız için değişik konaklama seçenekleri sunulmaktadır.

Bu amaçla anlaşma yaparak indirim imkanı sağladığımız otel ve yurtları kullanabilirsiniz. Otel ve yurtlar ile ilgili konaklama seçenekleri için tıklayınız

 

KAMP YERİ

 

Kampımız Haseki Şubemizde yapılacaktır.

Adres : Kürkçübaşı Mah. Cerrahpaşa Cad. No:53 Haseki – Fatih İstanbul Tel : 0212 589 05 82 – 0506 559 66 95

 

MÜRACAAT – İLETİŞİM FORMU

 

TUS Kampına kayıt olmak için kursiyerlerimiz şubelerimizden, diğer hekim arkadaşlar ise aşağıdaki numarayı arayarak bilgi alabilirler. Kayıt yaptırdığınızda size kamp ile ilgili gerekli tüm bilgi verilmektedir.

Telefon: 444 4 887

Not: TUS Kampımıza İstanbul dışından katılacak olan tüm meslektaşlarımızın konaklama ihtiyaçları anlaşmalı merkezlerce indirimli olarak sağlanmaktadır.

 

TUS KAMP PROGRAMI

 

Kamp programı kampın ilk günü bildirilecektir.

 

İ

 

TUS KAMPIMIZ İLE İLGİLİ BAZI ÖNEMLİ KURALLAR

 

Daha önceki kamplarda uygunsuz ve fazla yer tutma ile ilgili, sürekli ve tüm katılımcıları huzursuz eden problemler yaşanmıştır. Bu sorunları aşmak için bu kampta farklı bir uygulama yapılacaktır ;

Salon tesis kapıları sabahları 07:30 'da açılacaktır.

Salon oturma düzeni anfi şeklinde olup salonun hiçbir noktasında ses ve görüntü problemi yaşanmamaktadır.

Tüm katılımcılara kamp notları önceden ya da kampın ilk günü verilmektedir. Bazı katılımcılar “nasıl olsa salon yetkililerinden bir ek not daha alırım” düşüncesiyle not getirmemekte ve sıkıntılar oluşabilmektedir. İlk günden sonra TUSDATA; hiçbir katılımcıya ek not vermekle yükümlü değildir.

Tüm katılımcılar için kampın ilk günü kimlik kartları verilmektedir. Her katılımcı; kimlik kartını göstererek salona girmeyi ve sürekli yakasında takılı tutmayı kabul etmiş sayılır. Bu uygulama bedel ödemeden gizlice katılıp suiistimal etmek isteyenleri engellemeye yöneliktir.

Salonda; katılımcılar sigara içilebilen bölümde sigara içmeyi, diğer hiçbir bölümde sigara içmemeyi kabul etmiş sayılırlar.

Derslere cep telefonu açık girilmesi ve ders esnasında cep telefonu ile konuşulması kesinlikle yasaktır. Bu durum etraftaki herkesin dikkatini dağıtacaktır.

Diğer katılımcılara haksızlık olmaması için lütfen sabahları sadece kendiniz için yer ayırınız. Diğer katılımcıların dikkatini bozmamak için sınıfa girerken ve sınıftan ayrılmak istediğinizde de lütfen teneffüsleri seçiniz.

Daha önce defalarca suistimal edildiği ve aslında kişiye özel olduğu için hocalarımızın slaytları herhangi bir gerekçeyle katılımcılara verilmemektedir. Lütfen slaytları almayı talep etmeyiniz.

Zaman kısıtlılığı ve toplu düzenin sağlanması açısından; hocalara sorular ancak teneffüslerde sorulabilecektir.

TUSDATA; kamptaki eğitmenlerini tespit etme ya da gelişebilecek ani durumlara karşı değiştirme hakkını elinde bulundurmaktadır.

Kamp boyunca; toplu düzeni oluşturma amaçlı müzikler, animasyonlar uygulanacaktır. Bunların gerekli faydayı sağlayabilmesi için tüm katılımcıların işbirliğini bekliyoruz. Kampın başında duyurulacak olan bu uygulamalar kamp sonuna kadar değiştirilmeden devam edecektir.

TUS kampının yapıldığı salon anfi şeklinde olup her türlü özelliği açısından İstanbul'un en iyi salonlarındandır. Yine de her tesiste sorunlar olabileceği gibi bu tesiste de bazı küçük sorunlar yaşanması doğaldır. Kampın yapıldığı tesisle ilgili çıkabilecek sorunlar (tuvalet, kantin, havalandırma, klima sistemi, etüt ve ek çalışma olanakları…… vs.), TUSDATA' nın yetki ve sorumluluk alanının dışındadır. Bu konularla ilgili; tesis yetkilileri sürekli hizmetimizde olacaktır ve TUSDATA; tüm taleplere iyi niyetle aracılık eder. Ancak dersin akışı için gerekli ses ve görüntü sisteminin sorunsuz işlemesi TUSDATA' nın sorumluluğundadır.

Konaklama; TUSDATA' nın tamamen sorumluluğu dışındadır, çıkabilecek her türlü sorunun ilgili tesis yetkilileriyle paylaşılması gerekmektedir.

Derslerin başlama saati 08:15' dir. Ancak ders bitim saati ile ilgili hiçbir taahhüt yoktur; hoca akışa göre dersi ne zaman bitirirse program o saatte bitecektir.

 

İnanıyoruz ki TUS kampı konusunda en tecrübeli kurum olan TUSDATA ile kendi geleceğiniz için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirecek ve

KAZANACAKSINIZ

 

İSTANBUL | TUSDATA – İLETİŞİM FORMU

Kürkçübaşı Mah. Cerrahpaşa Cad. No : 53 Haseki-Fatih İSTANBUL

Tel: 444 4 887, Gsm: 0507 483 88 39

e-mail: info@tusdata.com