|


 Eylül 2012 Döneminde Kocatepe TUS Kampı’na Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

Merhaba,

Burada Eylül 2012 dönemi TUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

“Son ayı stres olmadan konuları eksiksiz tekrar etme çıkabilecek soruları değerlendirme olanağı bulduk. Her şey çok güzeldi, teşekkür ederim.”

Dr. Can ATA

“Oturmuş bir sistem. Tecrübeli bir KADRO. Geç olmadan tanışmalısınız.”

Dr. Nuh BARUT

“Sınav stresini unutturan, son zamanı en rahat geçirebileceğiniz bir kamptı. Çok profesyonel hocalara kendinizi emanet ediyorsunuz.”

Dr. Arın TEMİZ

“TUS’a hazırlık sürecinde en mantıklı ve hedefe yönelik çalışmanın kampa gelmekle yapılabileceğine bizzat şahit oldum. Hocaların gayet akıcı ve sistematik anlatımlarıyla attığım bu son tekrar sayesinde kendimi sınava hazır hissediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.”

Dr. Özlem Zekiye ÇAKMAK

“Kampa gelme konusunda belki de en kararsız insanlardan biri bendim. Üç – dört tekrar yapmış belli bir netin üstüne çıkmıştım ama kamptan sonra şunu net bir şekilde belirtmek isterim, hiçbir tekrarım kampta ders dinlemem kadar efektif olmamıştı. Bir tekrarla netlerim bu kadar yükselmemişti. Herkese tüm samimiyetimle tavsiye ederim.”

Dr. Gürsel KALKAN

“Stresle baş edemeyenler için birebir bence. Arkanıza yaslanın ve dersi dinleyin 🙂 “

Dr. Seçil ÖZOĞUL

“Kamptan bir gün önce kampa gelmek istemiyordum, kaçıp dönesim vardı. Ama ilk gün konuşmalar ve hocaların profesyonelliğiyle acayip motive oldum. İyi ki gelmişim dedim. Gerçekten çok başarılı bir organizasyon. Herkese teşekkür ederim.”

Dr. Emine TAŞTEKİN

“Son bir ayda ancak bu kadarı yapılabilirdi. Kendim çalışsaydım ne motivasyonum bu kadar yüksek olurdu ne de böyle çalışabilirdim. Bu kararı verip kampa geldiğim için çok mutluyum. Sonucumun çok güzel olacağına inanıyorum ve bunda en büyük etkinin kamp olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler…”

Dr. Berivan TİLBE

“Kampa geldiğimde şunu gördüm: TUS, benim bir yıldır gözümde büyüttüğüm o sınav, aslında çok da korkunç bir sınav değilmiş. Belki yine kazanamayacağım ama ön yargılarımı ve korkularımı yendim ya önemli olan bu… İyi ki kampa gelmişim 🙂 Teşekkürler TUSDATA.”

Dr. Ayşegül USLU

“TUS Kampı, sınav stresi yaşamadan günlerinizi verimli geçirmek için en ideal yer bence. Hızlı tekrar ve yüksek motivasyonla sınava hazırlandık. Herkese teşekkürler.”

Dr. Burcu YÜCE

“Etkili bir son dönem tekrarı sağladı. Beni buraya asıl getiren sebep son bir ay stressiz kalmak ve güncel bilgileri edinmekti. Bu anlamda kamp bana istediğimi verdi. Güzel bir ay geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler. Sonucu da güzel olur inşallah 🙂 “

Dr. Merve TAŞ

“Son ayımı bundan daha iyi değerlendiremezdim. Hem dersleri hızlı bir şekilde tekrar edebildik, hem de bu hızdan depresyona girmeye fırsat bulamadık. Stres yönetimi sadece Eftal Hoca’nın anlattıkları değil, genel bir tutum olarak tüm kampa sığdırılmış. Öğle arası uyuyabileceğimiz minderler var bunu ancak hayal edebilirdik. Her şey çok iyi düşünülmüş, teşekkür ederim.”

Dr. Azer Sara VURAL

“Kampa gelmeden önce çok yoğun tempodan korkuyordum ama kamp genel olarak çok keyifli geçti. Dersler çok verimliydi. Netlerimin yükseleceğine inanıyorum. İyi ki gelmişim diyorum.”

Dr. Miraç Sefa SARI

“Bu kampta yapabileceğimi ve elimden geleni yapma olanağı buldum. Kampın en iyi yönü çok motive edici olması. Az stres ve bol motivasyon sağlıyor.

Dr. Emine DİLER

“Bu son bir ayı çok rahat geçirdiğimi ve sayenizde çok iyi motive olduğumu söyleyebilirim. Hocalar genel olarak çok başarılıydı. Teşekkür ederim, umarım sonuçta iyi olur 🙂 “

Dr. Deniz KABADAYI

“Rakipsiz bir kamptı bence. Son bir ayı buradan daha verimli geçirebileceğinizi düşünmeyin 🙂 “

Dr. Salih KEÇECİOĞLU

“Kesinlikle son ay bundan iyi ders çalışılmaz. Herkese tavsiye ediyorum.”

Dr. Eyüp KALKAN