|


Nisan 2013 Dönemi Ankara VAKA Kampı’na Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri

Merhaba,

Burada Nisan 2013 dönemi Vaka Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

“Konuları toparlamak ve soru çözme becerisi ile muhteşem bir konsantrasyon ile motivasyon kazandırıyor. Tüm hocalarıma teşekkür ederim.”

Dr. Özlem YILMAZLAR

“Vaka kampı benim için konuları toparlamak açısından gayet iyi bir süreç olarak geçti. Sorulara yaklaşımda püf noktaları görmemi sağladığı için emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Dr. Ayhan TAŞDELEN

“Bence gayet verimli bir kamp, geldiğim için çok memnunum Tus arifesi hızlı bir tekrar oldu benim için… emeğinizden dolayı teşekkür ederim.”

Dr. Akif BOLEL

“Teorik bilgilerimizi soruda kullanabilmeyi sağlıyor. Kuru ezberden çok sorulara pratik mantıklı yaklaşmayı sağlıyor. Kampta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Dr. Barış DİZGİN

“Hızlı spot bütün konuların gözden geçirebildiğim bir kamptı… Teşekkürler…”

Dr. Abdullah BOZKURT

“Bilgiyi soruya dökme açısından çok yararlı buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.”

Dr. Gökhan Sunay YÜCEL

“Klinik yaklaşımı bütün olarak ele alabilmek için çok önemli TUS’ da çok önemli bir yer kaplayan vaka sorularında bu doğru yaklaşımı öğrenmek için daha başarılı olunabilir.

Dr. Aysun KARA

“Vaka sorularını artık kaçırma ihtimalim yok. Ortam, hocalar notlar ekip çok iyi …”

Dr. Hüma SARAÇ

“5 günde hızlı ve yoğun bir şekilde 5 ders, soru çözülürken ders de anlatılmış gibi oluyor, sınava 2 ay olduğunu da düşünürsek çalışıldığında vaka kampı hem atak yapmak için hem de motivasyon için oldukça faydalı”

Dr. Yıldıray UĞUR