|


Eylül 2013 Döneminde Kocatepe TUS Kampı’na Katılan
Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2013 dönemi TUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Son dönemi dolu dolu değerlendirmenin en güzel yolu TUS KAMPI… Hem motivasyon açısından hem de konuları yetiştirme açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Özellikle dershane yardımı olmadan evde çalışanlara tavsiye ediyorum.”

Dr. Ceyda AKBAŞ ATEŞ

“Gerçekten kampa gelmeden önceki halime göre bilgimi artırdığıma ve sınavı kazanacağıma dair inancımın arttığına inanıyorum. Ayrıca evde tek çalışsaydım bu kadar sakin stresimi kontrol altında tutamazdım.”

Dr. Gökçe Naz KÜÇÜKBAŞ

“Kamp en çok faydalandığım süreçti. Beklediğimden çok daha fazla verim ve keyif aldım. Motivasyonu sağlamak ve TUS’a yaklaşımı en doğru öğrenmek isteyenler için bence kesinlikle gelinmesi gerekiyor.”

Dr. Melike KAYA

“Son 23 günde evde streslenip hiçbir şeyi doğru düzgün çalışamamaktansa tabi ki kampa gelmek en akıllıca. Çok yoğun ve yorucu olabilir ama aynı zamanda çok eğlenceli ve çok güzel zamanlarda geçirdim. İyi ki gelmişim….”

Dr. Elif MELEK

“Kampa geldiğim için mutluyum. Doğru bir karar verdiğimi düşünmeme neden olabilecek güzellikte zaman geçirdim ve büyük bir adım atmamı sağlayacak eğitim aldım.”

Dr. Ahmet OKTAY

“Kampa ilk defa katıldım. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı gelince anladım. Umarım sınav da kamp gibi güzel ve neşeli geçer.”

Dr. Seval YILMAZ

“Son 23 günde ben asla bu kadar kolay bu kadar çok konuyu tekrar edemezdim. Bu esnada birçok psikolojik düşüş yaşardım. Bu ortam manevi olarak da beni sınava hazırladı ve moralimin hep yüksek tutulması sağlandı.”

Dr. Mehmet EROL

“Tus Kampı hem eğitim ve bilgi seviyemi yükseltti. Hem de stres yönetimini başarabilmemi sağladı. Buraya gelmeden önce kararsızdım. Ama şu an geldiğime hiç pişman değilim ve iyi ki gelmişim diyorum. Bütün bu kamp organizasyonu için TUSDATA ailesine teşekkürler.”

Dr. Gülsüm SARUHAN

“Beklediğimden çok daha güzeldi. Güler yüzlü bir ekip, sıcak bir arkadaş ortamı, sizinle aynı heyecanı paylaşan hocalar…Son 23 gün daha iyi olamazdı sanırım 🙂 Kamp biterken içimde tuhaf bir hüzün oluştu. Tüm ekibe teşekkürlerimi sunarım.”

Dr. Kevser Nihal AYKAÇ

“Kampa gelmeden önceki hafta kendim çalışmaktan sıkılmış aynı şeyleri ve bildiğimi düşündüğüm şeyleri tekrarlamaktan bunalmıştım. Buraya gelince çalışmaya yeniden motive oldum. Kendim çalışırken fark edemeyeceğim detayların farkına vardım. Tüm bunlardan daha önemlisi sınav yaklaşırken türlü karın ağrısı çekip ne çalışacağımı şaşıracağım günleri arkadaşlarımla gülüp eğlenerek uykusuz ama huzurlu geçirdim. ”

Dr. Aylin YÜCE

“Bence çok güzel bir kamptı. Geldiğim için çok mutluyum. Son 23 gün daha iyi geçirilemezdi. Ayrıca atamalar sırasında bize çok yardımcı oldunuz. Motivasyon, dersler her şey çok güzeldi. Umarım söylendiği gibi kendi en iyimi yapıp TUS sayfasını kapatırım. Gerçekten çok faydalı bir organizasyon. Tebrikler…”

Dr. Beyzanur KURT CEPHE

“Önemli olan şu 3 haftayı psikolojik olarak rahat geçirmemizi sağlaması en güzel yanıydı. Yeni bilgileri deneyimli hocalardan öğrenme fırsatımız oldu. Tüm dersleri, bütün tıbbı 23 günde tekrar ettik.”

Dr. Yiğit YILMAZ

“Bu kadar profesyonel ve organize bir kamp olabileceğini düşünmemiştim. Öğrenciler için her şey düşünülmüş. Teşekkürler tüm ekibe…”

Dr. Birgi ERCİLİ

“Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Profesyonel ekibinize çok teşekkür ediyorum.”

Dr. Ekin Kaya ŞİMŞEK