|


Nisan 2010 Dönem Sonu TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2010 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Hayallerimde adeta kabusa dönüşen 6 yıllık tıp müfredatının Tusdata ekibi tarafından ince bir elekten geçirilerek güzel bir sentez haline getirilmesi işimizi büyük oranda kolaylaşırdı. Bu hassas çalışmalarından dolayı Tusdata ya teşekkürlerimi sunuyor yeni çalışmalarında da başarılarının devamını diliyorum

Dr. Fatih TAŞ (Konya Şube)”

“Ders anlatan tüm hocalar konularına çok hakimler ve en sıkıcı konuları bile çok güzel kalıcı şekilde anlatabiliyorlar. Hiçbir dersi dinlemekten sıkılmadım ve derste uyutulmadım. Geriye kalan tek şey var. Çalışmak çalışmak.

Dr. Murat ÜNLÜZEYBEK (Konya Şube)”

“Hızlı çalışma ve motivasyon açısından ve tus tekniği kanma açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

Dr. Öznur Ceylan ERBAĞ (Kocaeli Şube)”

“Tusa yönelik belirli bir çalışma temposu ve motivasyon elde etmek için gerekli olduğuna inanıyorum.” Kocaeli şube

Dr. Büşra Emir CAN (Kocaeli Şube)

“Uzun yıllardır pratisyen hekimlik yapan bir doktor olarak Tusdatanın sadece tusa hazırlık değil aynı zamanda yenilikleri takip ve tıptaki gelişmelere binanen bilgilerimizi güncellemek adına çok yararlı bir eğitim kurumu olduğunu düşünüyorum artık. Her şey için çok teşekkürler

Dr. Selma Çalışkan Sarı (Kocaeli şube)”

“Siz hiç istemseniz bile size zorla Tusu kazandıran kurum Tusdata.

Dr. Yasin TOSUN (Eskişehir şube )”

“ Dersane desteği Tus için gerekliymiş. Bir kıyı belirlemeden suya atlayıp yüzmeye çalışmak insanı umutsuzluğa itiyor. Tusdata ile artık kazanabileceğimi ve bunu nasıl yapacağımı biliyorum.

Dr. Sıla ŞAHİN (Eskişehir şube )”

“Dersaney gelmeden önce tus gözümde çok büyüyordu. Aslımda dersaneye de çok güvenmiyordum. Bunca dersi nasıl yetiştirecekler diye kaygı taşıyordum. Ama dersaneye başladıktan sonra tüm fikrim değişti. Bilgi yüküm çok aldı, sınav kaygım neredeyse yol oldu. Hocalarımız çok kaliteli ve konulara çok hakimler Bana dersanenin çok yararı oldu.

Dr. Serhat YILDIRAK (Şanlıurfa Şube)”

“Tusdata Tusa girecekler için bir deniz feneri niteliğindedir.

Dr. M.Emin TUNÇKAŞIK (Şanlıurfa Şube)”

“Nasıl nereden ne kadar çalışırım sorularıyla boğuşmaktan beni kurtaran Tusdata ailesine teşekkürler. 5,5 ay çok yorucu ama dolu dolu geçti. Deneme sınavları çok kaliteliydi. Her şey için teşekkürler.

Dr. Şebnem TERCAN(Şanlıurfa Şube)”

“Bir önceki sınava kendi başıma çalışmakla sadece oyalanmışım. Bunun yerine profosyonel yardım olmasın daha önemli olduğunu gördüm. Detayların içinde boğulmadı gerekli olan bilgileri tam öğrenebilmek için dersane iyi bir seçim.

Dr. Mine OĞUZ ( Ankara Şube )”

“Doğrusunu söylemek gerekirse çok profosyonel çalışıyorsunuz. Dersaneye gelmeseydim sınava bu kadar iyi motive olup derse çalışamazdım.

Yayınlanmasını İstemedi (Haseki Şube)”

“Hocaların gerçekten çok kişilikli ve konulara hakim. Eksik olduğum bir çok yönü tamamlama imkanı buldum. Öğrencilik döneminde gitmediğim için şimdi pişmanım.

Dr. İlker AKBAŞ ( Antep Şube )”

“Benim için motivasyon sağladığım, Tus hakkında çok şey öğrendiğim yer.

Dr. Didem FİDANCI (Edirne Şube)”

“Tusdata tecrübesi disiplini ve hoca kadrosuyla hayallerinize uzak olmadığınız ve tus sınavının imkansız bir sınav olmadığını anlıyorsunuz.

Dr. Ergün SOYSAL ((Edirne Şube)”

“Bence dersane konusunda duyduklarına göre kimse ön yargılı yaklaşıp acele etmesin kaynak hoca kadrosu tus başarısı olarak bakıldığında alternatifi olmayan bir dersane Tusdata şahsen ben 2 yıldır çok faydasını gördüm. Tus yükümü yarıya indirdi. Teşekkür ederim Tusdata.

Dr. Ahmet KÜÇÜKARDA ( Edirne şube )”

“Her şeyden önce disiplin kazandırıyor insana Tusdata size mucize vaat etmiyorlar programları önerileri gayet mantıklı ve yapılabilir. Profosyonelliği hissediyorsunuz. Hoca kadrosu genç ve dinamik. Personelin ve eğitmenlerin gözlerinde sizin gerçekten kazanmanızı istediklerini görüyorsunuz. Benim için küçük bir tıp fakültesi gibiydi. Tusdata Teşekkürler.

Dr. Murat YEĞEN (Ankara Şube)”

“Tus için daha sağlam bir bilinç oluşturmak adına çok yararlı oldu. Kaynak konu anlatım denemeleri ile bir bütünlük sağlıyor.

Yayınlanmasını İstemedi (Adana Şube)”

“Konuları bir bütün halinde en kısa zamanda en iyi tekniklerle en basit yöntemlerle bir aile sıcaklığında öğrenilebileceğiniz tek yer.

Dr.Mehmete Çelebi (Adana Şube )”

“Hocalarınızla danışmanlarınızla bu işi biliyor ve çok iyi yapıyorsunuz. 6 ay boyunca aynı tempoda aynı motivasyonda tutmak için çok çalışıyorsunuz. Verilen hizmet için en içten teşekkür ediyorum.

Dr. Oğuz Çelik (Elazığ Şube)”

“Mezun olalı 13 yıl oldu ve 5 yıllık uzmanım. Tıp eğitiminde çok gelişmeler olmuş. Ders kitaplarından takip etseydim öğrenmem çok uzun ve güç bir süreç olabilirdi.

Dr. Ahmet Selmanoğlu (Elazığ Şube)”

“Çok emek verdiğinizi ve oldukça profosyonel bir ekip olduğunuz düşünüyorum. Her şey için teşekkürler.

Dr. Zehra Nur ŞEŞEN (Zonguldak Şube )”

“Mezuniyetinin üstünden ne kadar geçerken geçsin Tusa kazanamam diye kara kara düşünmek En son gelişmeleri fakültede öğretilmeyen bir çok şeyi ve tus kazanma yöntemleri için tercihin Tusdata olsun.

Dr. Taner Şahin (Sivas Şube )”

“Tus hazırlık konusunda gerçekten donanımlı altyapı motivasyon hazırlık hizmetleri açısından gerçekten mükemmel bir kurum.

Yayınlanmasını İstemedi (Diyarbakır Şube)”

“Amacına uygun hareket eden ve kurumsallaşma anlamında güzel atılımlarda bulunan kendini her geçen gün geliştiren Tusdata’ya teşekkür ederim.

Dr. M. Fatih SAĞCAN ”