|


BAŞARMAK GÜZELDİR

Başarmak güzeldir

Büyük başarmak daha da güzeldir.

Her başarı projesi başlangıçta bir hayaldir. Bir tarafınız onu gerçekleştireceğinizden emindir, diğer yanınız tereddüttedir. Sadece içinizden gelen ses değil çevrenizdekiler de ikiye bölünmüştür. Sizi destekleyenler olduğu gibi, özellikle iş arkadaşlarınız ve diğer rakipleriniz bir şekilde size köstek olmaya çalışabilirler. Bir yandan gerçekçi olup hayallere kapılmamaya çaba gösterirsiniz, bir yandan da hayallerinizi kovalayacak cesareti içinizde üretmeye çalışırsınız. Korkularınız ve ümitleriniz çarpışır içinizde….. Kesin olmayan bir yolda kesin kararlılıkla yürümeniz gerekir. Yorulsanız da yola devam etmeniz gerekir.

Fikirler düşüncelerinizin meyveleridir. Ama bunlardan faydalanıp bir değer ifade etmeleri için işe yarar hale getirilmeleri gerekir. Sadece hayal ederek başarının gelmesini bekleyemezsiniz. Bırakın önemli hedefiniz sizin otomatik pilotunuz olsun. Hedefinizin sizi içine çekmesine izin verdiğinizde ona ulaşmak için hep doğru kararlar veriyor olduğunuzu göreceksiniz.

VEEEEE…….

Tebrikler kazandınız. İçinizde ve dışınızdaki engelleri aşıp, ‘’Yapamazsın’’ denilen büyük bir işi başardınız. Hem kendinizin hem de başkalarının gözünde özel birisiniz artık. Başta anneniz olmak üzere insanların sizin başarılarınızdan abartılı bir gururla bahsetmesi bir insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir.

Yeni dönemde TUSDATA ile başarmaya hoş geldiniz!!!!

Dr. Demet AKIN

Bu yazı 4983 defa okundu.


Yazarın diğer yazıları :

Yorum yapın :