|


2010 ARALIK SINAVI ÖNERİLER

Sınav ilk kez Aralık’ta yapılıyor. Bu sınav için aşağıdaki tespitler ve öneriler, meslektaşlarımız için yararlı olacaktır:

1. Sınav, her zamanki gibi normal bir sınav olacaktır. Soru tipleri, zorluk düzeyi… Vs konularında endişeye gerek yoktur.

2. Güvenlik tedbirleri en üst düzeyde uygulanacaktır. Metal hiçbir nesneye izin verilmeyeceği için cep telefonu, çanta, yüzük, bilezik, para, saat, küpe, anahtar…gibi eşyaların salonlara hiç götürülmemesi önemlidir. Sınavınız tutanakla iptal edilebilir.

3. Kalem, silgi ve açacak size ÖSYM yetkilileri tarafından verilecektir. Her sınav salonunda büyükçe bir saat olacaktır.

4. Yanınıza nüfus cüzdanı veya pasaport, şeffaf bir su, kutusundan çıkarılmış ilaçlar ve bir miktar para dışında hiçbir şey almayınız. Ehliyet dâhil diğer kimlikler geçersiz sayılmaktadır.

5. Tuvalet yasağı kesinlikle uygulanacaktır. Şartları zorlayanların sınavı tutanakla iptal edilmektedir.

6. Bütün bu tedbirler sizin sınavınızın güvenliği içindir. Bu konular ile ilgili ÖSYM duyurusu için tıklayınız.

7. Sınav salonları ve giriş belgeleri değişmemiştir, eylül sınavı için gönderilen belgeler aynen geçerlidir. Sadece Gazi Üniversitesi Hukuk Fak. tadilata girdiği için bu fakültede sınava girenlerin yerleri değiştirilmiştir. Yeni giriş belgeleri başvuru esnasında belirtilen adreslere gönderilmiştir.

8. Herhangi bir sebeple sınav giriş belgesi olmayanlar 8 Aralık çarşamba – 10 Aralık cuma tarihleri arasında mesai saatlerinde nüfus cüzdanları ile aşağıdaki adreslerden bizzat başvurarak alabilirler.

a. ÖSYM Merkezi – Bilkent / ANKARA

b. ÖSYM Dikmen Bürosu – Yukarı Öveçler Mahallesi, 1290. Sokak, No: 2 Öveçler / ANKARA

9. Sınav sonrası; her zaman olduğu gibi yanlış ya da kötü hazırlanmış sorular olacaktır. Bunların; sizi kontrolsüz yapmasına izin vermeyiniz. İnternet sayfamızda en doğru yönlendirmeleri kolayca bulabileceksiniz.

10. Sınav performansı ile ilgili konuşmalara linkten ulaşabilirsiniz.

Tüm meslektaşlarımıza iyi bir sınav diliyoruz.

 

Bu yazı 22434 defa okundu.


Yazarın diğer yazıları :

1 Yorum

  1. emine ateş arslan dedi ki:

    Sayın Hocam, Dün söylediğiniz sözlerin bugün hayat geçmesi sizlerin ufkunun ne kadar ileride olduğunu göstermektedir.Hak arama yolunda delile dayalı savunmalarınızla çok şey kazanıldı.. Öğrencinin(Farklı dershane ve tıp dışı olan/olmayan) yanında olduğunuz için kurumunuz adına size teşekkür ederim.

Yorum yapın :