|


DR. MERYEM YAŞAR İLE ÖZEL RÖPORTAJ

 

1- Dereceye girdiğiniz için tebrik ederiz. Bu başarıyı bekliyor muydunuz? Başarınızı neye borçlusunuz?

 

Sınav öncesi Tusdata denemelerinden aldığım sonuçlardan istediğim yere gidebileceğimi tahmin ediyordum.O yüzden derecem belki ama başarım sürpriz olmadı.Bunu Tusdata’ya düzenli devam etmeme,çok tekrara ve iyi kaynaklara borçluyum.

 

2- Sınava hazırlık sürecini kısaca anlatır mısınız?

 

Zor,sıkıntılı ve insanı zorlayan bir süreçti.Ama düzenli çalışmama,Tusdata ders notları gibi uygun ve etkin bir kaynak ile güzel sonuçlandırmak mümkün oldu.

 

3- Tusdata’nın hangi programlarından faydalandınız?

 

Tusdata Adana şubesinde uzun dönem hafta sonu dönemine katıldım.Düzenli deneme sınavlarına girdim.Ders notları, off-line hizmeti ve tüm tus soruları etkili hazırlanmamda faydalandığım kaynaklardı.

 

4- Neden Tusdata’yı tercih ettiniz? Dershanenin ve kaynaklarının size olan katkısından bahsedebilir misiniz?

 

Tus’a hazırlanma sürecinde ‘en güvenilir,uygun ve ve yeterli’ kurum olduğunu düşündüğüm için Tusdata’yı tercih ettim.Dershaneye düzenli devam ettiğim için konulara çalışmakta ve tekrar etmekte zorlanmadım.Ayrıca Tusdata ders notları da tek kaynaktan etkin çalışmamı sağladı.

 

5. Sınava girecek meslektaşlarımıza neler önerirsiniz.

 

Alabiliyorlarsa mutlaka dershane yardımı almalarını tavsiye ederim.Tusdata bu konuda başvurabilecekleri tek ve en iyi kurum.Ayrıca Tusdata ders notlarından faydalanmalarını ve tüm tus sorularını bir kaç defa çözmelerini tavsiye ederim.

 

Dr. Meryem YAŞAR

 

EYLÜL 2008 TUS Türkiye  17.’ sı

 

ANKARA ULUCANLAR GÖZ HASTALIKLARI

1. Tercihi