|


Dr. Elif İjlal ÇEKİRDEKÇİ’nin ÖZEL MESAJI


Uzun ve yorucu 6 yıllık eğitimimizden çok daha farklı formatta hazırlanmış sınavla baş başa kalıyoruz. Olanca çok bilginin içinde aslında nereye bakmamız gerektiğini kestiremeyip bocalıyoruz.

 

2 yıl önce başka bir kurumda dershaneye gittim, ancak kazanamadım, ardından bir istifa ve sonrasında yoğun bir çalışmanın ardından aslında tusun bir dikkat ve taktik sınavı olduğunu anladım.

 

Sorularda verilen her bilginin bir amacı olduğunu, uzun paragraflar içinde bazen tek bir kelimenin çözüm olduğunu gördüm. Bilgiyi çok tekrar etmenin yanında özellikle sorularla çok desteklenmesi gerektiğini anladım.

 

Bunun için TUSDATA’nın soru ve 4 lü 10+2 deneme sınavları kitapları çok faydalı oldu. Konuları hem tekrar ettim hem de her konuya geniş açıdan bakmayı öğrendim. Buradan ne sorular şeklinde çalışmaya başladım.

 

Sınav öncesi son bir tekrarı hızlı ve çok etkili yaptığım TUSDATA TUS Kampı sayesinde kendimden emin sınava girdim bunda kamptan aldığım psikolojik desteğin de çok faydası oldu. Bana sağladığı her türlü destek için TUSDATA’ ya teşekkür ederim.

 

                                                                                                         

Dr. Elif İjlal ÇEKİRDEKÇİ