|


Dr. Bihter ŞENTÜRK’ün ÖZEL MESAJI


Öncelikle TUSDATA ‘daki tüm hocalarıma ve tüm TUSDATA çalışanlarına sonsuz teşekkürler… Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.

 

Haziran 2007 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Daha önce farklı bir kuruma da gitmiştim.

 

Nisan 2008 TUS’u için sadece TUSDATA ile beraber yola çıktım. Daha ilk günden 3 altın kural verilmişti bize. Birincisi konulara hakim olmak, ikincisi tüm tus sorularını çözmek, üçüncüsü ise TUSDATA deneme sınavlarına eksiksiz katılmak! Tus’ a hazırlanırken tek kaynağım TUSDATA ders notları ve TUSDATA çıkmış tüm tus sorularıydı. Bunların fazlasıyla yeterli olduğunu sınavda bir kez daha anladım.

 

Diğer önemli nokta ise TUSDATA deneme sınavları… Gerçekten tus ile birebir uyumlu, kaçırılmaması gereken sınavlardı. Eksikleri görüp tamamlamak için büyük bir fırsattı.

 

Ocak ayında vaka kampına katıldım. Vaka kampında 5 – 6 satırlık vaka sorularında 2 – 3 anahtar kelime ile nasıl soru çözülür onu öğrendim ve bu işimi oldukça kolaylaştırdı.

 

Ve yolun sonuna yaklaşırken; TUSDATA TUS KAMPI tek başıma yetiştiremeyeceğim tüm konuların hızlı bir tekrarı oldu. Hocalarım çıkması muhtemel soruları vurguladılar.

 

TUS için dersanenin ne kadar gerekli olduğunu ve TUSDATA bu işi ne kadar eksiksiz ve profosyonel yaptığını bir kez daha kanıtladı.

 

Tüm hocalarıma ve TUSDATA’ ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

 

Bu zorlu sınava TUSDATA ile hazırlandığım için çok mutluyum.

 

                                                                                                         

Dr. Bihter ŞENTÜRK